Forsvarsforbeholdet tekst

De danske forbehold / Folketingets EU-Oplysning

Danmark fik i 1993 fire EU-forbehold, men forsvarsforbeholdet blev afskaffet ved en folkeafstemning i 2022. De resterende forbehold betyder, at Danmark står …

Hvor mange forbehold har Danmark? Danmark har siden 1994 haft fire EU-forbehold. Det betyder, at Danmark står uden for det europæiske samarbejde om forsvar, euroen og dele at EU’s retspolitik.

Hvad er forsvarsforbeholdet? / Folketingets EU-Oplysning

Forsvarsforbeholdet betød, at Danmark som hovedregel ikke deltog i dele af EU’s udenrigs- og sikkerhedspolitik, som påvirkede forsvarsområdet.

Den juridiske tekst om det danske forsvarsforbehold

Det danske forsvarsforbehold findes i protokol nr. 22, der er knyttet til Lissabon-traktaten. Artikel 5 i denne protokol lyder: … Med hensyn til …

Efter kritik: Nu ændres omstridt ordlyd på stemmeseddel

Efter kritik: Nu ændres omstridt ordlyd på stemmeseddel – her er den nye formulering | avisendanmark.dk

(ARKIV) Udenrigsminister Jeppe Kofod (S) fortæller, at man ændrer formuleringen på stemmesedlen til folkeafstemningen om forsvarsforbeholdet.

Efter kritik af udformningen af stemmesedlen til det kommende valg om EU-forbeholdet ændres den nu.

Teknisk vejledning til opsætning af stemmeseddel

1. jun. 2022 — EU-forsvarsforbeholdet? (Forslag til lov om Danmarks … EU-forsvarsforbeholdet) … Tekst, streger og bokse er alle i 100 % sort.

Kryds i ja eller nej: Ved du, hvad forsvarsforbeholdet går ud på?

Kryds i ja eller nej: Ved du, hvad forsvarsforbeholdet går ud på? | Forsvarsforbeholdet | DR

Tekst. Af. Camilla Stage. 29. apr 2022. Mere end 30 dage gammel. 1. juni skal danskerne til stemmeurnen. Et flertal i folketinget har nemlig besluttet, …

For tredje gang skal vi stemme om et af vores EU-forbehold.

De fire danske EU-forbehold – Faktalink

De fire danske EU-forbehold | faktalink

Få teksten læst op · Print-venlig version af … Ved folkeafstemningen den 1. juni stemte hovedparten af danskerne ja til at afskaffe forsvarsforbeholdet:.

Efter Ruslands invasion af Ukraine har Folketinget vedtaget en ny forsvarsaftale, der indebærer, at der den 1. juni afholdes folkeafstemning om det danske EU-forbehold på forsvarsområdet. Læs mere om EU-forbeholdene og debatten om dem.

Sådan vil stemmesedlen se ud til afstemning om … – Berlingske

Sådan vil stemmesedlen se ud til afstemning om forsvarsforbehold

30. mar. 2022 — Lovforslaget til den folkeafstemning om forsvarsforbeholdet, der er på … og et stort flertal støtter, at teksten på stemmesedlen vil være:.

Lovforslaget til den folkeafstemning om forsvarsforbeholdet, der er på vej, er klart. Også ordlyden.

1. juni skal vi stemme – bliv klogere på forsvarsforbeholdet

1. juni skal vi stemme – bliv klogere på forsvarsforbeholdet | TV2 ØST

4. maj 2022 — Her kan du blive klogere på argumenterne for og imod at afskaffe det danske forsvarsforbehold i EU og se, hvilke partier der mener hvad.

Her kan du blive klogere på argumenterne for og imod at afskaffe det danske forsvarsforbehold i EU og se, hvilke partier der mener hvad.

Folkeafstemningen om forsvarsforbeholdet – Wikipedia

Folkeafstemningen om forsvarsforbeholdet – Wikipedia, den frie encyklopædi

Afstemningen omhandlede, hvorvidt Danmark fortsat skulle opretholde det forsvarsforbehold, der indgik som et af de fire EU-forbehold, der blev etableret som del …

Keywords: forsvarsforbeholdet tekst