Alle bør have behagelige hjemmesko

En af de første ting mange gør, når de er kommet hjem efter en arbejdsdag, er at tage udeskoene af. Og det er tit en lækker fornemmelse at få sluppet fødderne ud af udendørsskoene, der ofte føles indelukkede, stramme eller tunge. Men i vinterhalvåret er det ofte for koldt til at gå rundt i strømpesokker eller bare fødder indendørs. Her bør alle have et par hjemmesko, der er rare og varme at have på.

Sålen er vigtig

For nogle mennesker er indendørssko til hjemmet ikke noget de prioriterer. De er et impulskøb man foretager i supermarkedet, når man lige mangler dem eller man falder over et sjovt par. Men ligesom alle andre typer sko, er det vigtigt at få et par, der er behagelige at gå i og sunde for fødderne. Hvis man har problemer med ryggen, hofterne, knæene med videre er det især vigtigt at investere i et ordentligt par med en sål i høj kvalitet. Et par hjemmesko i serien birkenstock boston giver for eksempel god svangstøtte og ”fodfæste”, så man ikke glider på et glat underlag. 

Plads til tæerne

Tilbringer man til dagligt mange timer i sko, der klemmer eller har høj hæl, er det ekstra vigtigt at fusserne får fri derhjemme. Hjemmesko skal ikke mase tæerne sammen eller på andre måder klemme foden. Samtidig skal de holde foden varm – men ikke så varm, at det bliver ubehageligt. Med vekslende temperaturer alt efter årstiden kan det være smart at have flere forskellige par hjemmefutter i skabet.