Sådan folder du dine bukser

Vil du i gang med at folde dine bukser således, at det ser fint ud i klædeskabet? Det er også en rigtig god idé, da du derved får organiseret dine bukser på bedste vis. Der findes flere forskellige teknikker, du kan anvende, når du skal folde bukser. Vil du gerne lære mere om disse forskellige teknikker, som du blandt andet kan bruge til herre bukser? Så bør du læse med videre her.   

Den første metode er den æstetiske foldemetode

Med den æstetiske foldemetode får du et funktionelt, flot og realistisk resultat. Den æstetiske foldemetode går ud på, at du lægger dine bukser fladt ud på et bord. Derefter folder du det ene bukseben op til bukselinningen og derefter det andet. Nu skal du folde det ene bukseben en gang mere op til bukselinningen og gøre det samme med det andet bukseben. Til sidst folder du bukserne sammen fra den ene side til den anden. 

Metode nummer to er den hurtige metode

Den hurtige foldemetode er simpel og umiddelbar. Denne metode kaldes også for konmari foldeteknikken. Til at starte med folder du bukserne, så det ene bukseben ligger ovenpå det andet. Derefter folder du en tredjedel af de samlede bukseben op. Når du har gjort det, tager du fat i toppen af bukserne og folder ned over det, der allerede er foldet. Du slutter af med at folde bukserne endnu en gang.  

Den hængende metode er den tredje metode

Har du en masse skabsplads, kan du benytte dig af den hængende metode. Her tager du blot en buksebøjle og hænger dine bukser over. Derefter hænger du dem ind på bøjlestangen i klædeskabet.